Kurt's Gastronomiske hjørne

de bedste af mine egne opskrifter - til dig!

Warning: Parameter 2 to modChrome_artvmenu() expected to be a reference, value given in /customers/9/8/2/1web4u.dk/httpd.www/kj-gastronomi/Ny_version/templates/gastronomi_3/html/modules.php on line 36 Warning: Parameter 3 to modChrome_artvmenu() expected to be a reference, value given in /customers/9/8/2/1web4u.dk/httpd.www/kj-gastronomi/Ny_version/templates/gastronomi_3/html/modules.php on line 36

Opskrifter

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/9/8/2/1web4u.dk/httpd.www/kj-gastronomi/Ny_version/templates/gastronomi_3/functions.php on line 199

Honningbrød

Et brød. Tilberedningstid ca. 15 minutter i alt 2 timer.


Ingredienser

375 g Honning

75 g Sukker

2 dl Kærnemælk

375 g Mel

2 tsk. Stødt ingefær

2 tsk. Kanel

1 tsk. Stødt nellike

1 tsk. Stødt allehånde

½ tsk. Natron

75 g Hakket pomerans


Tilberedning

Honning, sukker og kærnemælk blandes.

Mel krydderier og natron blandes. Kommes i honnigblanding sammen med pomerans.

Dejen røres jævn og hældes i en brødform, som er smurt med smør og drysset med lidt rugmel.

Bagers nederst i ovnen ca. 5 kvarter ved svag varme. ca. 150°.

Krydderriblanding kan varieres efter smag og behag.

Ved servering skæres brød i skiver som smøres med smør efter behag.