Kurt's Gastronomiske hjørne

de bedste af mine egne opskrifter - til dig!

Opskrifter

Stegte sild fra Huseby

Til 4 personer. Tilberedningstid ca. 45 minutter arbejdstid, og totalt 49 time.


Ingredienser

½ kg. Ferske udbenede sild

1½ dl. Dijonsennep

1 bdt. Persille

3 Skalotteløg

1 spsk. Citronsaft

2 spsk. Creme Fraiche 38%

2 Rødløg

Olivenolie

Grahamsmel

½ ltr. Grundmarinade på dildeddike

2 Store rødløg


Tilberedning

Persille og skalotteløg hakkes og røres med dijonsennep, Creme Fraiche og citronsaft. Sildene krydres med salt og hvid peber, smøres med sennepsblandingen, foldes sammen og vendes i grahamsmel.

Steges gyldne i olivenolie på en pande. Sildene trykkes ned på panden med en palet, lige når de er kommet på, for at de ikke skal åbne sig, dette gentages når silden vendes.

Rødløgene skæres i skiver og blandes i grundmarinaden. Når sildene er kølet af, hældes marinaden over og de trækker i minimum 48 timer.


Drikkevare

Kold øl og snaps

God appetit!