Sherrysild med enebær
Til 6 personer, tilberedningstid ca. 30 minutters arbejdstid og totalt 48½ timer.
Ingredienser
½ kg. (3 stk.) store grundmarinerede islandske kryddersild
Lage2½ dl. Grundmarinade på kryddereddike 2 dl. Tør sherry 3 spsk. Knust enebær |
5 stk. Hele sort peber
8 stk. Hele allehånde 1-2 tsk Paprika 2 Rødløg |
Tilberedning
Lagen
Rør sherry i grundmarinaden, tilsæt krydderier og rødløg skåret i skiver.
Sildefileérne deles i 6-7 stykker lægges i en skål, lagen hældes over og de trækker nu i lagen i mindst 48 timer. Før servering pyntes med frisk hakket skalotteløg og kapers. Serveres med friskbagt rugbrød og fedt.
Drikkevare
Kold øl og snaps.
God appetit!