Kurt's Gastronomiske hjørne

de bedste af mine egne opskrifter - til dig!

Warning: Parameter 2 to modChrome_artvmenu() expected to be a reference, value given in /customers/9/8/2/1web4u.dk/httpd.www/kj-gastronomi/Ny_version/templates/gastronomi_3/html/modules.php on line 36 Warning: Parameter 3 to modChrome_artvmenu() expected to be a reference, value given in /customers/9/8/2/1web4u.dk/httpd.www/kj-gastronomi/Ny_version/templates/gastronomi_3/html/modules.php on line 36

Opskrifter

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/9/8/2/1web4u.dk/httpd.www/kj-gastronomi/Ny_version/templates/gastronomi_3/functions.php on line 199

Marinerede sild med kommen og krydderurter

Til 6 personer, tilberedningstid ca. 30 minutters arbejdstid og totalt 48½ timer.


Ingredienser

½ kg. (3 stk.) Grundmarinerede islandske spegesild (saltsild)
Lage

2 stk. Gulerødder

1 lille stk. Peberrod

2 tsk Hele sort peber

2 tsk Hel kommen

½ tsk Hele allehånde

2 stk. Laurbærblade

2 Løg

Pynt

½ spsk. Hakket purløg

½ spsk. Hakket persille

½ spsk. Hakket dild

½ spsk. Hakket krusemynte


Tilberedning

Lagen

Tilsæt krydderierne, de fint snittede gulerødder, peberrod og løg til grundmarinaden. Lagen bringes i kog og sættes herefter til afkøling.

Sildefileérne deles i 4-5 stykker lægges i en skål, lagen hældes over og de trækker nu i lagen i mindst 48 timer. Før servering pyntes med friske skiver af løg og krydderurter. Serveres med friskbagt rugbrød og fedt.


Drikkevare

Kold øl og snaps.

God appetit!