Kurt's Gastronomiske hjørne

de bedste af mine egne opskrifter - til dig!

Opskrifter

Karrysild med svampe

Til 4 personer. Tilberedningstid ca. 30 minutter arbejdstid, og totalt 48½ time.


Ingredienser

½ kg. Grundmarinerede Saltsild

½ ltr. Grundmarinade (På dildeddike)

250 gr. Svampe

2 Belle Boscop

½ spsk. Karry

2 fed Hvidløg

½ spsk. Finthakket frisk Ingefær

1 spsk. Honning

Olivenolie

Lidt dildeddike

Persille


Tilberedning

Svampene renses, skæres i mindre stykker og sauteres på en pande i olivenolie. Hvidløg, ingefær og karry tilsættes og sauterer lidt med, der tilsættes honning og lidt dildeddike som koger lidt ind. Æblerne kommes på, panden tages af blus og grundmarinaden tilsættes. Sildene deles i 3 cm. store stykker og lagen hældes over når den er afkølet, skal trække i minimum 2 døgn


Drikkevare

Kold øl og snaps

God appetit!