Kurt's Gastronomiske hjørne

de bedste af mine egne opskrifter - til dig!

Opskrifter

Dild sild

Til 6 personer. Tilberedningstid ca. 15 minutter arbejdstid, og totalt 2½ time.


Ingredienser

½ kg. Grundmarinerede Saltsild

3 dl. Creme Fraiche 38%

2 spsk. Dijonsennep

2 spsk. Citronsaft

2 Store bundter frisk Dild

Salt og hvid peber


Tilberedning

De grove stilke fjernes fra dilden og koges i lidt grundmarinade og køles af. Resten af dilden hakkes groft og blandes med Creme Fraiche, dijonsennep og citronsaft. Creme Fraiche lagen fortyndes til en passende konsistens med den dildkogte grundmarinade. Smages til med salt og peber. Sildene tages op af grundmarinaden og drypper af, vendes i Creme Fraiche lagen og trækker et par timer.


Drikkevare

Kold øl og snaps

God appetit!