Ediths lasagne med grøntsagscremesuce
Til 4 personer, tilberedningstid 30 minutters arbejdstid og totalt 45 minutter.
Ingredienser 250 gr. Lasagneplader 250 gr. Reven mozzarellaost Kødsauce 500 gr. Magert hakket oksekød 1 stk. Hakket løg 1 fed Hvidløg 1 spsk. Olivenolie 1 brev Casa Fiesta Chili Seasoning 2 dl. Rødvin 1 ds. Flåede hakkede tomater |
Grøntsagscremesauce 3-4 stk. Groftrevet gulerod 2 stk. Groftrevet courgette 1 fed Hvidløg 1 spsk. Olivenolie 500 gr. Fromage Frais
|
Tilberedning
Kødsaucen laves først.
Svits løg og hvidløg i olien. Tilsæt kødet lidt ad gangen og brun det til det smuldrer, og drys så krydderiblandingen over. Tilsæt rødvin og de flåede tomater og lad saucen simre i ca. 15 minutter. Smag den til med salt og peber.
Lav herefter grøntsags cremen.
Svits de revne grøntsager i lidt olie. Tilsæt hvidløg og krydr med salt og peber. Lad grøntsags blandingen køle lidt af og vend herefter fromage frais i blandingen.
Smør et lasagnefad med lidt olie og kom et tyndt lag grøntsagscreme i bunden. Dæk med lasagneplader og læg et lag kødsauce ovenpå. Fortsæt sådan i tre lag og slut med grøntsagscremen. Drys med reven mozzarellaost.
Bag lasagnen i ovnen ved 200° i ca. ½ time til overfladen er gylden.
Server med salat til.
Drikkevare
God rødvin eventuelt fra Italien.
God appetit !