Opskrifter
- Frokostretter
- Forretter
- Fisk og skaldyr
- Østers som i Bretagne
- Østers i beurre blanc
- Østerssuppe
- Butterdejssnitter med østers
- Krabbe i cocotte
- Dybstegte kæmperejer
- Muslinger som i Alsace
- Æg i cocotte med røget laksefyld
- Æg i tårn af laks med røget laksefyld
- Kurt´s saltede laks
- Muslingesuppe
- Fjordrejer med kartofler
- Laksecappaccio med trøffelolie
- Lakseroulade på rocula salat med asparges og kapers
- Kammuslinger i Fløde- Noilly Prat sauce
- Lime/Honning marineret let varmrøget laks
- 4 Snacks som forret
- Lakse carpaccio med æbler og blegselleri
- Kolde forretter
- Varme forretter
- Fisk og skaldyr
- Hovedretter
- Supper
- Fisk og skaldyr
- Fjerkræ
- Kødretter
- Chateaubriand med morkler og stegt julesalat
- Flæskesteg med sprød svær, Rødkål og Brune Kartofler
- Peberstegt Højrebssteg med østershatte og rodfrugter
- Lammebov med spidskål og fettuccini
- Spareribs med Coleslaw
- Gratineret julesalat i skinkesvøb med ost
- Huseby krebinetter med balsamico marinerede rødbeder og parmesan pomme frites
- Kotelet med soltørrede tomater, broccolisalat og fettuccini
- Forloren hare
- Oksehøjreb uden ben med stegte tomater og balsamicorødbeder med timian
- Sprængte svinekæber langtidsbagt i andefedt
- Vildt
- Salater og garniture
- Egnsretter
- Desserter
- Fond & saucer
- Godt brød
- Diverse